Često postavljana pitanja

Da, naša firma prihvata porudžbine firmi i jesmo u sistemu PDV-a Da biste dobili fakturu sa tačnim podacima Vaše firme, molimo popunite sva obavezna polja prilikom naručivanja.

Nakon što ste izvršili naručivanje, dobićete sve neophodne informacije za plaćanje preko računa. Isporuka će biti izvršena tek nakon što je uplata potvrđena.

Na cenu proizvoda utiče mnoštvo faktora, ali sledeći faktori najviše mogu uicati na cenu:
  1. Izbor materijala
  2. Izbor proizvodnih procesa
  3. Količina (tiraž koji se proizvodi )
  4. Dugoročna saradnja definisana ugovorom povlači posebne pogodnosti.

Minimalna porudžbina kutija zavisi od vrste i tipa kutija koja se izrađuje.Naš mašinski park je koncipiran za izradu većih tiraža kutija.Možemo odgovoriti na zahteve od 1000 do nekoliko miliona komada na mesečnom nivou.

Minimalna količina štampanih kutija zavisi  od vrste kutija, ali može se reći da je to tiraž od 1000 kom. Ipak, svakako možemo uraditi i manje tiraže, ali mišljenja smo da to nije ekonomski isplativo.

Po završenom poslu, kutije mogu biti isporučene u celosti , a postoji i mogućnost sukcesivne isporuke ako klijent nema adekvatan prostor za skladištenje. Naša kompanija vrši isporuku na teritoriji cele Srbije.

Imate posebnu želju?

Bilo da vam je potrebna mala kutija za sitne predmete ili velika kutija za veće stvari, naš tim je spreman da ispuni vaše zahteve. Imajte potpunu kontrolu nad dimenzijama, oblikom i dizajnom kutije kako biste dobili ambalažu koja savršeno odgovara vašim potrebama.

Pretplatite se na naš Newsletter

Budite prvi koji će saznati o novim proizvodima, popustima i događajima. Naš newsletter je idealan način da ostanete informisani o svemu što se dešava u našoj kompaniji.

Pritiskom na dugme "Prijavite se" potvrđujete vašu saglasnost sa našom politikom privatnosti.